the G A D I S

My photo
Kerana Allah, Aku masih disini.

Saturday, November 6, 2010

Backpacking



Allah . lamanya tak kesini .
*fida malas kan.

sekarang dah NOV .
kalau nak tahu, i was in mess for this NOV.
tengah busy2 isi borang,

next week schedule will be so in packed!
*buat Medical Check Up- while i'm so afraid of needles and Doctor
*bukak Account Bank Islam- penuh lagi purse
shopping- banyak barang nak beli.

Allah.
until 29NOV , i will be so busy.
and after that , going to miss mum,
family, tam, house, beloved room


but then , gonna met new friends - and will never let my beloved friend away!
new rooms , new place of mine !
please fida . don't you ever fall!

seems like , all of the new things is coming around !
May Allah Blessed me for all the way!

Gambatteh!

*lepas ni akan kurus dan becoming pale for each day! yes , i'm walking !*

p/s : siapa nak teman saya shopping! ?



18 comments:

  1. cik scya teman dalam mimpi .
    cik fida belanja taw ? hehe

    ReplyDelete
  2. Fida , rindu kamu . Kamu nak ke mana ini ?

    ReplyDelete
  3. syoknye shopping..smpi jd kurus? hehe~ xpe janji sihat dan fit =)

    ReplyDelete
  4. hihi. akak, semoga berjaya ya? Bawa diri akak elok elok. Tau? :)

    ReplyDelete
  5. nak shopping kek mano....leh den toman kan....poei kek bahau ko...???

    ReplyDelete
  6. scya : jom lah . dalam mimpi semua pun boleh :)

    ReplyDelete
  7. farah : Allah . rindu awak juga :) dah nak masuk sekolah . kat PD

    ReplyDelete
  8. wan or sean : terima kasih banyak . bantu saya okay sunbae!

    ReplyDelete
  9. kak yana :yang kurus tu nnti kak . sebabnya kena menapak ke kelas. heheh. mudah-mudahan sikat :) AMIN

    ReplyDelete
  10. mr. feckry : mmg syok . duit pun habes , . ngeeee

    ReplyDelete
  11. Husna : InsyaAllah . semoga semuanya baik2 seperti niat yang akk dah tanam dalam hati . :)
    AMIN

    ReplyDelete
  12. jabateja : bahau ? erghhh . tak ok

    ReplyDelete